Вашата пълноценна почивка и щастливи моменти - наша мисия

Вашите комфорт и спокойствие са приоритет за нас. Затова хотелски комплекс Сън Сити се стреми да предложи цялостно преживяване и добро обслужване, за да се наслаждавате с усмивка на почивката си, на специалните си празници или просто на вкусен обяд в компанията на любимите ви хора. 

Басейни в парка

2 в 1 - почивка и грижа за здравето

Басейнът с размери 25 х 12 м се захранва от естествен извор и се намира точно до комплекс Сън Сити, в градския парк. До него е разположен и по-големият басейн с олимпийски размери – 50 х 25 м. Лечебната вода и мекият климат ще направят почивката ви край басейните още по-пълноценна.  Отворени са за посетители от юли до септември с работно време от 9:00 до 20:00 ч. На територията им има заведение за разхладителни напитки. За най-малките минералният басейн предлага и пързалки – за да бъде забавно за всички.

Закрит и открит детски кът

Щастливи деца, спокойни родители

Вярваме, че най-важната задача на всяко дете е да играе и да опознава света. Затова в комплекс Сън Сити на най-малките посетители е отделено специално внимание. На тяхно разположение е закритият детски кът за студените дни и откритата детска площадка с дървена къщичка, пързалки и люлки. Освен това децата могат да тичат, да се забавляват и да създават приятелства на обширната територията на комплекса. А докато те играят, техните родители могат да се отдадат на кратка заслужена почивка. В Сън Сити всеки ще открие своите поводи за усмивки. 

Към началото