Овчарска салата – малка

Овчарска салата - малка

10.90лв

домати, краставици, печена чушка, лук, сирене, кашкавал, шунка, луканка, яйце, гъби

600 гр.

алергени - 3, 6, 7, 15

Овчарска салата – малка
Към началото